Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Schagen Makado Centrum Schagen

Schagen: Meer dan alleen kaas

Schagen, een stad met een rijke historie

Schagen is een stad in de provincie Noord-Holland, gelegen in de regio West-Friesland. De stad heeft een rijke historie die teruggaat tot de 13e eeuw. In die tijd was Schagen een belangrijk handelscentrum, dankzij haar ligging aan de Zijpe, een voormalige zeearm die nu een kanaal is.

In de 17e eeuw beleefde Schagen een bloeiperiode als centrum van de kaashandel. De stad stond bekend om haar kwaliteitskazen, die naar vele landen werden geëxporteerd. Tegenwoordig is Schagen nog steeds een belangrijk centrum voor de kaasindustrie en huisvest het zelfs een kaasmarkt.

Makado Centrum Schagen: een gezellige winkelcentrum

Het Makado Centrum Schagen is een modern winkelcentrum in het centrum van Schagen. Het centrum bestaat uit twee verdiepingen met een mix van winkels, horecagelegenheden en een bioscoop.

In het Makado Centrum Schagen vind je een grote verscheidenheid aan winkels, waaronder kledingwinkels, woonwinkels, elektronicawinkels en supermarkten. Ook zijn er diverse horecagelegenheden, van restaurants tot cafés en snackbars.

Een van de highlights van het Makado Centrum Schagen is de bioscoop. De bioscoop heeft meerdere zalen waar de nieuwste films worden vertoond.

Praktische informatie

Het Makado Centrum Schagen is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur. Op zondag is het centrum geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Het centrum is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook is het Makado Centrum Schagen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Schagen ligt op loopafstand van het centrum.


Komentar